Winter is rough

blogger-blonde-details-fashion-Favim.com-1585502

Hej piger! Nu hvor det er vinter, kan ens hænder godt gå hen og blive lidt tørre og ru. Jeg støder selv på dette problem hvert år. Er det noget i også mærker til?

Mange undervurderer hvor vigtigt det er, at pleje hænderne. Vidste du for eksempel, at hænderne er et af de steder på kroppen som ældes hurtigst? Og at det i sommerhalvåret derfor er rigtig vigtigt at huske også at smøre hænderne ind i solcreme. Jeg tror, de fleste overser dette.

accessories-blonde-chic-details-Favim.com-1790047

Det du kan gøre for at pleje dine hænder her i vinterhalvåret er, at smøre hænderne ind i en god håndcreme, gerne flere gange om dagen. Jeg er selv vild med en fed håndcreme, da jeg føler, at den fugter og plejer mine hænder ekstra meget.

Du kan med fordel have flere håndcremer – du kan for eksempel både have en stående permanent på natbordet, så du husker at smøre hænderne ind inden du lægger dig til at sove, og du kan have en med i tasken, når du skal på farten – på den måde har du altid en håndcreme ved hånden.

details-fashion-jewelry-ring-rings-Favim.com-442599

En håndcreme er for mig helt uundværlig på denne tid af året. For tiden anvender jeg Rønsbøl Hand Cream (50 ml – 169 kr.), som hverken indeholder parabener, parfume eller farvestoffer. Håndcremen fugter og blødgør mine hænder og er dermed en af mine bedste venner denne vinter. Den er god til dig, hvis du ikke ønsker en fed creme.

IMG_7111

 Hvis du derimod ønsker en fed håndcreme, kan jeg anbefale Vaseline Handcream 75 ml, som nogle gange er på tilbud i Matas til blot 10 kr. Jeg har anvendt den en del og synes, at den er utrolig effektiv, og så er prisen jo også rigtig god.

Skærmbillede 2014-10-02 kl. 19.21.07

Love, Malene

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>