Topmodel, curvy model & ikke mindst rollemodel..

Skærmbillede 2016-07-26 kl. 12.44.26

Det er jo ingen hemmelighed, at jeg er med i Skandinaviens næste Topmodel 2016, som bliver sendt på Kanal 4 til efteråret. På billedet kan i se mig (til højre) sammen med de fem andre fantastiske piger, der tilsammen udgør det danske squad i konkurrencen.

Skærmbillede-2014-10-02-kl.-19.21.07-e1422700772137

Hvorfor meldte du dig til Topmodel?
Topmodel har som noget nyt i år fokus på curvy modeller, og det var netop derfor jeg meldte mig til konkurrencen. Jeg synes virkelig, at der mangler nogle flere curvy modeller i magasinerne, reklamerne og på sociale medier.

Min holdning og mit budskab er, at det er mindst lige så smukt og sundt at være på størrelse med en plus size model, og det er der også mange flere kvinder der er, set i forhold til size zero modeller, som de færreste ligner. Så det vil i mine øjne kun være naturligt at få nogle flere curvy modeller på catwalken, til modeugerne, i magasinerne, reklamerne og rundt omkring på sociale medier.

Curvy modeller er for mig gode rollemodeller, og nogle jeg kan spejle mig i. Og det tror jeg især er vigtigt for unge piger (inklusiv mig selv), som i dag bliver bombarderet fra alle sider med ultra slanke supermodeller, perfekt photoshoppede Hollywoodstjerner, slankekure og fitnessbilleder. Det er alt for meget at leve op til, og jeg har selv følt, at det har skabt et press om, at jeg skulle tabe mig for at se sund og smuk ud.

10436098_703161036430470_2066235133346940905_n

Men nej, ikke længere, for sådan er virkeligheden jo ikke. Nu hvor jeg har været med i Topmodel og har mødt alle de andre smukke, kurvede piger, har jeg virkelig haft nogle jeg kunne spejle mig i og relatere til. Og det har været fantatisk. Det er ren terapi. For hvis de er skide lækre, så er jeg da også? Det er vi alle, selvom vi har kurver og ikke er lige så tynde som size zero modeller. Jeg kan hvert fald mærke, at jeg har fået et meget bedre forhold til min krop.

Det er ikke fordi jeg hadede min krop før, for den er smuk og harmonisk, men jeg følte nok bare til tider, at jeg ikke var god nok, netop fordi jeg ikke lever op til det kropsideal, som vi ser i samfundet i dag. Men nu elsker jeg min krop som den er, for jeg ér god nok, og jeg behøver ikke at tabe mig eller være ultra slank for at være smuk, sund og glad. Det er jeg i forvejen.

11128680_836204089792830_4581844896616621411_o

Jeg håber, at jeg gennem Topmodel Curves kan være en god rollemodel for andre unge piger. En de kan spejle sig i. Jeg vil gerne inspirere jer til at se på jer selv og indse at i ér gode nok som i er. Jeg er sikker på at i er helt perfekte og ikke behøver at ændre noget som helst. Og husk på, at skønhed kommer indefra, så hvis du elsker dig selv og din krop vil du automatisk få en bedre udstråling og se endnu smukkere ud, helt og aldeles uden at ændre på dit udseende.

Skærmbillede-2014-10-02-kl.-19.21.07-e1422700772137Love, Malene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>