Smoothie med skyr

Skærmbillede 2016-04-27 kl. 10.56.44

For mig er smoothies både den perfekte morgenmad, mellemmåltid og dessert. Hvis jeg skulle vælge én slags mad, som jeg kun måtte spise resten af mit liv, så ville jeg formegentlig vælge smoothies.

Hvorfor? Fordi de kan laves på SÅ mange forskellige måder og med forskellig smag. Man kan lave dem med grøntsager, så det bliver et super sundt måltid, eller man kan lave dem udelukkende med frugt, så det bliver en lækker drik.

Smoothie med skyr

IMG_0920

Smoothies er altid friske og lækre! Og hvis du gerne vil have lidt proteiner i din smoothie, kan du med fordel lave den med skyr. En af mine yndlingssmoothies består af bær (gerne jordbær, hindbær, blåbær eller blandede bær fra posen “bærsymfoni”), en banan, lidt juice og lidt skyr.

IMG_0926

Har du nogensinde lagt mærke til, hvor stor en forskel bananen gør? En smoothie uden banan får en meget skarp smag, og når du kommer bananen i, får den er lækker og rund smag. For mig gør den en kæmpe forskel, og jeg vil nødig undvære den.

Det skal lige siges, at jeg hverken har tilsat sukker, sødstof, honning eller lignende, da frugten og appelsinjuicen er med til at gøre smoothien sød. Mums! Så er der serveret!

IMG_0931

Rigtig god dag!

Skærmbillede-2014-10-02-kl.-19.21.07-e1422700772137

Love, M

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>