Salte rugbrødscroutoner

bBillede fra lifebynan.dk
-
Skærmbillede 2016-02-07 kl. 15.03.01
I dag byder menuen på denne lækre hjemmelavede grøntsags/linse-suppe til aftensmad. Jeg er helt vild med supper, både fordi de smager herligt, er sunde, nemme at lave, og fordi der findes så mange forskellige og gode suppeopskrifter.
-
For at gøre min suppe lidt mere interessant pynter jeg den med græskarkerner. Men som noget nyt vil jeg prøve at lave rugbrødscroutoner til, hvilket jeg er meget spændt på, for dem har jeg aldrig prøvet at lave før.
-
Min mor laver de lækreste rugbrødscroutoner ud af brød fra Lagkagehuset. Det er i mine øjne det bedste brød, men eftersom jeg ikke lige har Lagkagehuset i nærheden, vil jeg forsøg at lave dem ud af ganske almindeligt brød fra supermarkedet. Jeg håber, at det bliver godt! I will let you know! Og nu til opskriften!
-
colourbox_preview_601897[1]
Du skal bruge
Et par skiver rugbrød
1-2 spsk olivenolie
1/2 spsk havsalt
Evt. hvidløg eller andre krydderier
-
Fremgangsmåde
Skær brødet i små tern, kom dem ned i en frysepose og vend dem sammen med olivenolie, havsalt og evt. knust hvidløg. Bred dem ud på en bageplade med bagepapir og sæt pladen i ovnen ved 175 grader i ca. 20 min., til brødet er gyldent og sprødt. Lad croutonerne køle af og server dem som tilbehør til f.eks. en cremet suppe eller salat.
 -

Skærmbillede 2016-02-07 kl. 15.03.11

Det lyder nemt! Så nu er jeg spændt på resultatet!

Skærmbillede-2014-10-02-kl.-19.21.07-e1422700772137God søndag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>