Sådan laver du en vandfaldsfletning

Skærmbillede 2015-06-11 kl. 19.06.33

Da jeg i går gik en tur med min søde veninde, spurgte hun mig, hvad jeg synes om hendes hår. Hun havde nemlig forsøgt at lave en vandfaldsfletning, fordi hun for nylig har fået en bog med fletninge-guides. På trods af at det var en af hendes første forsøg på at lave en sådan fletning, var resultatet rigtig flot!

En vandfaldsfletning kan hurtigt få ens hår til at se smukt, detaljeret og feminint ud – perfekt til både hverdag og fest. Så jeg besluttede mig for også at lære at lave sådan en fin fletning. Hvis du også vil lære at lave en vandfaldsfletning, skal du se med her.

Simpel vandfaldsfletning

Skærmbillede 2015-06-11 kl. 19.08.26

Hvis du er begynder, som jeg, kan du starte med at lave en simpel form for vandfaldsfletning. Det er faktisk overraskende nemt, og du kan med fordel se en guide i videoen herunder.

Her krøller hun sit hår inden, hun laver fletningen – men det er ikke et must, du kan sagtens lave vandfaldsfletningen i glat hår. (Hvis du vil springe over de par minutter, hvor hun krøller sit hår, skal du starte videoen ved 3 minutter og 40 sekunder) 

Almindelig vandfaldsfletning

Skærmbillede 2015-06-11 kl. 19.32.27

Når du er blevet fortrolig med den simple form for vandfaldsfletning, kan du lære at lave den almindelige, som er en smule mere kompliceret. Og ja, det er svært i starten.. Men fortvivl ikke! Når først du kender teknikken og har øvet dig en helt masse, vil du takke dig selv, for så får du helt sikkert et smukt resultat. Se en guide i videoen herunder.

 Jeg håber, at i blev inspirerede til også at lære at lave en fin vandfaldsfletning. Jeg er selv gået igang med at øve mig, og håber på at jeg en dag kan blive rutineret, så jeg kan peppe min ellers kedelige hverdagsfrisure lidt op.

Skærmbillede-2014-10-02-kl.-19.21.07-e1422700772137

Love, Malene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>