Photoshoot on the beach

IMG_9523-Edit-Edit-2

Dem af jer, som følger mig på instagram eller har læst mit seneste blogindlæg, husker måske, at jeg for to uger siden var på photoshoot på stranden med min søster. Vi skød billeder til Julie Jespersens spring/summer kollektion, og nu løfter jeg sløret for nogle af billederne.

IMG_9453-Edit-Edit-2IMG_9503-Edit-Edit-2IMG_9584-Edit-Edit-2 IMG_9653-Edit-Edit-2IMG_9723-Edit-Edit-2 IMG_9738-Edit-Edit-2

Jeg skulle hilse og sige, at det er rimelig koldt at stå med fødderne i vandkanten i marts måned. Men det var en fed oplevelse, at skyde billeder med kjolen i vandet, så det var uden tvivl kulden værd!

IMG_8943-Edit-Edit-2-Edit-2IMG_9284-Edit-Edit-2IMG_9406-Edit-Edit-2IMG_9769-Edit-Edit-2IMG_8997-Edit-Edit-Edit-2

Jeg er helt vild med dette lyserøde sæt, specielt nederdelen, den er så fin og feminin, lige min stil! Jeg kan virkelig også godt lide den lange lyserøde kjole, som jeg havde på i vandet, den hvide kjole, samt det mønstrede sæt i form af en t-shirt og shorts. Jeg elsker genrelt bare alle disse pastelfarver om foråret/sommeren.

Er du også vild med nogle af disse designs? Så kan du bestille tøjet hos Julie Jespersen ved at kontakte hende, og her er det muligt at bestille i andre farver, kvaliteter samt at få rettet tøjet til, så det passer dig perfekt. Du kan også tjekke hendes tøj ud i butikkerne ‘Fields Designstore’, ‘Polymorph’ og ‘Skabt’, som alle ligger i København.

Julie Jespersen er en sød, dygtig og talentfuld skrædder og designer. Du kan se mere samt kontakte hende på hendes hjemmeside og følge hendes designs på Facebook.

Skærmbillede 2014-10-02 kl. 19.21.07

Love, Malene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>