My new favourite mascara

IMG_7569

IMG_9248

Hej piger! I dag skal det handle om mascaraer. Lige siden jeg begyndte at gå med makeup, har jeg sjældent købt den samme mascara to gange i træk, simpelthen fordi jeg gerne ville teste så mange som muligt for at finde frem til den perfekte. Det vil sige, at jeg på nuværende tidspunkt har testet en hel del forskellige mascaraer på markedet, og jeg tror faktisk, at jeg har fundet en mascara, som er tæt på at være den perfekte for mig. Yay! Her taler jeg om min nye yndlings mascara – ‘Black Volume’ (nr. 798) fra Nilens Jord.

IMG_7566

Grunden til at jeg siger, at mascaraen er ‘perfekt for mig’ er fordi, at jeg mener, at det er meget individuelt, hvilken mascara man synes fungerer godt for en. ‘Det perfekte mascara match’ for min veninde betyder ikke nødvendigvis, at samme mascara er perfekt for mig og mine vipper. Derfor tror jeg også på, at det er vigtigt at man selv tester en masse forskellige mascara, indtil man har fundet et rigtig godt match. Hvis du mangler en ny mascara at teste, så vil jeg varmt anbefale dig ‘Black Volume’.

Mine vipper med ‘Black Volume’ fra Nilens Jord

IMG_7584

Mit ‘perfekte mascara match’ er altså ‘Black Volume’. Jeg har tidligere testet to mascaraer fra Nilens Jord, som jeg ikke var særlig begejstret for. Det kom derfor meget bag på mig, hvor god denne mascara er.

Med ‘Black Volume’ kan jeg påføre en perfekt mængde af mascara, så jeg kan skille mine vipper og gøre dem lange og lækre uden irriterende klumper. Det er rigtig nemt at påføre flere lag, så vipperne får ekstra længde og fylde. En ekstra bonus er, at mascaraen er parabenfri og parfumefri. Den kan købes i bl.a. Matas til 119,00 kroner og kan varmt anbefales!

Hvilken mascara er din yndlings?

Skærmbillede 2014-10-02 kl. 19.21.07

Love, Malene

3 tanker om "My new favourite mascara"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>