Miss Denmark 2016 Casting

Skærmbillede 2016-02-21 kl. 16.44.24

Så er Miss Danmark 2016 castingen skudt i gang! For tredje år i træk er jeg med til at caste, assistere ved photoshoots, videointerviews og være mentor for de udvalgte finale finalister. Og for anden år i træk har jeg fået æren af at være dommer ved finaleshowet.

Tiden flyver virkelig afsted! Tænk at det allerede er tredje gang jeg er med til alle disse skønne ting og forhåbentligt give en masse smukke og ambitiøse piger en god og uforglemmelig oplevelse til Miss Danmark konkurrencen. Jeg ville ønske at jeg selv kunne være med igen. Jeg får altid lyst til at rejse mig fra stolen og begynde at gå catwalk og danse med! Det er lige mig! I was born to do this! Haha!

Skærmbillede 2016-02-21 kl. 16.46.23

Skærmbillede 2016-02-21 kl. 16.46.09

I går castede vi en masse skønne piger hele dagen lang, og det var virkelig en fornøjelse at møde så mange nye mennesker, som hver er smukke på sin egen måde og alle har en unik historie. Mange er modige og fortæller personlige ting, på trods af at de er meget nervøse.

Jeg synes, at det er super sejt at stille sig op og gøre det de gør, for jeg ved at det er grænseoverskridende, så jeg har den dybeste respekt for dem. Det er så sejt at de kommer ud af deres comfort-zone og får rykket sine grænser, for det er netop dér magien sker. Tag nogle chancer i livet – det vil betale sig!

Skærmbillede 2016-02-21 kl. 16.44.49It’s a wrap! Efter en lang dag med castings skulle vi lige have et billede af vores lækre crew med Lisa’s selfiestang, som selvfølgelig er lyserød og fra Kina, haha! Ej vi havde det bare så sjovt i går. Jeg elsker virkelig at være sammen med min Miss Danmark familie, vi har så mange gode oplevelser sammen, og jeg glæder mig til mange flere i år!

Noget af det bedste af det hele er at tilbringe tid med min beauty queen Aisha Isabella Hansen – Miss Earth Denmark 2014. Vi bliver altså nødt til at få arrangeret en cafe-hygge-dag snart!

Skærmbillede 2016-02-21 kl. 16.44.39

Skærmbillede-2014-10-02-kl.-19.21.07-e1422700772137

- Love, M

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>