About Malene Riis

Velkommen til beautybymalene.dk

 Mit navn er Malene Riis Sørensen. Jeg er en glad og håbløst romantisk jysk pige på 23 år, der er født og opvokset gode gamle Sønderjylland og derfor nyder at sige mojn til alle.
I dag bor jeg i København og elsker alle de muligheder byen giver mig.

Min drøm er at blive journalist for et kvindemagasin, derfor studerer jeg journalistik og kommunikation på Roskilde Universitet, hvor jeg til sommer starter på kandidaten.

1039991_785325968191317_3738620730692715060_o

I 2013 deltog jeg i skønhedskonkurrencen Miss World Denmark, som jeg vandt og derfor fik titlen Miss World Denmark 2013/2014. Dette betød, at jeg fik æren af at repræsentere Danmark i verdens største skønhedskonkurrence, Miss World, på Bali i Indonesien. Jeg deltog i Miss World 2013 fra den 3. – 29. septemper og blev placeret i top 32 ud af i alt 127 lande. Jeg fik en fantastisk oplevelse, nye veninder fra rundt om i hele verden samt uforglemmelige minder for livet.

I dag er jeg en del af Miss Danmark organisationen. Jeg har blandt andet været med til at caste til Miss World Denmark 2014, 2015 og 2016, assisterer til photoshoots, hvor finalisterne får taget deres officielle Miss Danmark billeder, og er med til øve-weekenderne, hvor jeg er er mentor og vejleder for finalisterne. I 2015 var jeg dommer ved det store finaleshow, hvilket jeg har fået æren af igen i år.

IMG_5278

 Her på bloggen skriver jeg primært om skønhed i alle former og afskygninger, da det er min store passion. Jeg blogger også en del om skønhedskonkurrencer, især om Miss Danmark og Miss World, da det er en verden jeg beskæftiger mig meget med, og som fascinerer og inspirerer mig til at være den bedste udgave mig selv og hjælpe andre. Derudover nyder jeg at dele madopskrifter, sundhedstips, rejseoplevelser og alt, hvad der inspirerer mig.

Skærmbillede 2014-10-02 kl. 19.21.07

- Tak fordi du læser med!

2 tanker om "About Malene Riis"

 1. Kære Blogger,

  Jeg tillader mig at kontakte dig, da vi søger samarbejde med bloggere, som har lyst til at anmelde produkter.
  Alle produkter er indenfor mode og personlig pleje, herunder tøj, sko, make-up, hårprodukter, tilbehør og meget andet.

  Indenfor kort tid åbner vi http://www.blogbase.dk, hvor du får mulighed for at vælge mellem en masse produkter, som du kan bestille hjem til anmeldelse på din blog, og vi vil derfor allerede nu invitere dig til at blive en del af vores netværk på Facebook.

  Hvis du vil skabe dynamik på din blog til glæde for dine læsere, og er interesseret i et samarbejde, så bliv en del af vores netværk og gå ind allerede nu på https://www.facebook.com/blogbase og tryk “Synes godt om” – Så er du sikker på at få besked, når vi går i luften om kort tid.

  Med venlig hilsen
  Blogbase.dk

  Din samarbejdsbejdspartner indenfor fashion!

  Besøg os
  http://www.blogbase.dk/

  Følg os på Facebook
  https://www.facebook.com/blogbase

 2. Hej Malene
  Hvis du er interesseret, vil jeg gerne sætte dig på vores skønhedsmedieliste. Kan du i så fald ikke sende mig din mailadresse?
  Mvh. Helle, Connect Communication

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>