Lækre cremer fra Yves Rocher

woman-with-beautiful-skin

Nu er foråret for alvor på vej, og hvor er det bare skønt! Vejret har været fantastisk de seneste par dage med masser af sol. Og i takt med at foråret og sommeren nærmer sig, skifter jeg min almindelige dagcreme ud med en, der har solfaktor i.

Jeg synes nemlig, at det er utrolig vigtigt at beskytte sig mod solens stråler, og det er der jo forskellige grunde til. Jeg bruger både solbeskyttelse for at undgå hudkræft, men så sandelig også for at undgå rynker i en tidlig alder. Are you with me?

Skærmbillede 2016-03-07 kl. 17.53.31

Her i vintermånederne har jeg brugt denne lækre creme fra Yves Rocher, der hedder Sensitive Végétal. Jeg elsker den, fordi den har en lækker og let konsistens, samtidig med at den er lidt fed og dermed rig på fugt.

Jeg er dog ved at være ved vejs ende med denne herlige creme, så nu er det tid til at springe videre til dens “søster”, der egentlig hedder det samme, men er på tube og har solfaktor 20 i sig. Og så er det en anti redness creme, hvilket jeg rigtig godt kan lide, da jeg har tendens til at være lidt rødmosset i t-zonen.

Jeg tror det bliver rigtig godt at få noget solfaktor ind i min dagcreme i takt med at det bliver forår og sommer og vi dermed får mere og mere besøg af de stærkere solstråler.

Skærmbillede 2016-03-07 kl. 17.53.55Jeg kan varmt anbefale disse cremer fra Yves Rocher, og så vil jeg selvfølgelig også anbefale dig, at finde en creme med solfaktor i, især hvis du er doven til at få smurt solcreme i ansigtet, for det er altså den nemmeste måde at huske solcremen her i sommermånederne.

Skærmbillede-2014-10-02-kl.-19.21.07-e1422700772137

- Rigtig god søndag! Love, Malene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>