Interior inspiration

Skærmbillede 2016-02-08 kl. 19.52.54Møbler fra biva.dk

Nu er der ikke længe til min fødselsdag, det er nemlig allerede på fredag! Og jeg fylder 23 skønne år! Jeg glæder mig rigtig meget til at servere hjemmelavede boller og gulerodskage for mine gæster, og så skal vi bare hygge og ud at spise om aftenen. Yay!

I forbindelse med min fødselsdag har jeg selvfølgelig gået og tænkt lidt på, hvad jeg skulle ønske mig. Og jeg må indrømme, at jeg aldrig rigtig kan lade være med at gå og drømme om alt muligt. Jeg kunne godt tænke mig at give mit hjem en makeover og gøre det endnu mere hyggeligt.

Når man ser mit værelse, er det tydeligt, at jeg er vild med hvide møbler, men mine vægge er også hvide, så jeg synes faktisk at det hele bliver lidt hvidt og kedeligt. Så jeg kunne godt tænke mig lidt farve eller tapet på væggen for at give det lidt mere stemning. Og så matcher farvede pynteting jo altid mine hvide møbler, så dem kan jeg aldrig få nok af.

Skærmbillede 2016-02-08 kl. 20.43.29

Her til aften går jeg og drømmer mig lidt væk på biva.dk – her kan du købe billige møbler online. Jeg må indrømme, at jeg altid har været fan af Biva og deres sjove tv-reklamer “Vi ses i Biva!” – kan i huske dem? Jeg kan lige se det for mig! De virker så ærlige og jyske, og dét er lige mig, hihi!

De har rigtig mange flotte møbler og fine ting på tilbud lige nu, så besøg biva.dk og køb møbler til billige priser. Med online møbler kan du både spare tid og penge, det har jeg selv god erfaring med. Jeg købte f.eks. min seng over nettet, og det var rigtigt nemt og smart. Den blev leveret gratis til min hoveddør på præcis den dag jeg ønskede det, så slap jeg for at fragte og slæbe rundt på sådan et stort møbel. Det er genialt!

Skærmbillede-2014-10-02-kl.-19.21.07-e1422700772137

God aften!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>