Honest Beauty by Jessica Alba

Hvis der er et nyt makeup brand jeg gerne vil prøve, så er det Jessica Albas mærke ‘Honest Beauty’. Jeg har altid været fan af hende, både fordi jeg altid har været betaget af hendes skønhed, hun er i mine øjne en af verdens smukkeste kvinder, og fordi jeg synes, at hun er en rigtig god skuespiller.

Hun er også et vidunderligt menneske, som går op i velgørenhed, derfor har hun sørget for, at man også støtte velgørenhed, når man køber Honest Beauty produkterne. Hvor er det bare skønt!

Jeg elsker denne introvideo til hendes makeup mærke. Jeg synes den er genial. Det er fedt at se nogle forskellige looks, og man får virkelig lyst til at købe produkterne og skabe sit eget look. Desværre kan hendes produkter ikke købes i Danmark, så vidt jeg ved. Men jeg håber, at det bliver muligt en dag, for så er jeg hvert fald klar til at købe dem!

Jessica Alba har lavet en række makeup tutorials, hvor hun bruger sine makeup produkter. Et look jeg aldrig bliver træt af er the “no makeup” makeuplook. I kan se Jessica Albas bud på looket i videoen herover, og i kan se mange flere video ved at søge på Honest Beauty på youtube eller på honestbeauty.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>