De bedste glattejern på markedet

Skærmbillede 2016-02-06 kl. 10.02.44 Skærmbillede 2016-02-06 kl. 10.03.16 Skærmbillede 2016-02-06 kl. 10.03.37

I mine øjne er ghd glattejern de bedste bedste på markedet. Så hvis du er på udkig efter et nyt styling redskab, vil jeg til hver en tid anbefale dig at investere i sådan et.

Det var først på handelsskolen, jeg virkelig fik øjnene op for, hvor stor en forskel der er på glattejern. Indtil 3.g havde jeg selv kun anvendt de billige, som man kan købe til et par hundrede kroner. Men så en dag, da jeg skulle låne min venindes ghd glattejern, gik det op for mig, hvor meget bedre det er. Og fra den dag af vidste jeg bare, at jeg måtte have sådan et.

Lige nu har jeg et lækkert ghd eclipse glattejern, som jeg var så heldig at få sponsoreret til Miss World. Inden for kun 30 sekunder er det varmt og er i stand til både at glatte og krølle håret på ingen tid, hvilket var utrolig nyttigt til Miss World, da alting gik så hurtigt.

Skærmbillede-2014-02-06-kl.-19.32.32

Skærmbillede-2014-01-31-kl.-17.46.59

Men fordi jeg er så forelsket i glattejern af mærket ghd, har jeg været på udkig efter et nyt. Jeg har fundet frem til hjemmesiden Avezu.com, som sælger en helt masse lækre ghd glattejern. Og lige nu har de faktisk en del gode tilbud. Så hvis du også er blevet fristet til at købe et af samme mærke (jeg kan love dig – du vil aldrig komme til at fortryde det) så skulle du prøve at hoppe ind på deres hjemmeside og købe det online.

ghd-limited-edition-arctic-gold-v-styler-gift-set_1Skærmbillede 2016-02-06 kl. 10.30.55

Jeg er selv blevet helt forelsket i de her to glattejern fra Avezu.com. Det ene er ghd artic gold limited edition V styler set. Og det andet er ghd V vintage pink styler, hvor nogle af pengene går til Støt Brysterne. Se lige hvor flotte de er! Det er noget som ghd også kan i forhold til andre mærker, deres designs er så smukke – dem vil man meget hellere have stående på makeuphylden, har jeg ret?

Skærmbillede-2014-10-02-kl.-19.21.07-e1422700772137

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>