Beautytips // Få den perfekte foundationfarve

Skærmbillede 2016-02-24 kl. 14.14.34Skærmbillede 2016-02-24 kl. 14.03.45

Kender i det, når ens foundation ikke helt matcher til ens hudtone? Enten fordi man er kommet til at købe en forkert, eller fordi man f.eks. er blevet blegere eller brunere på grund af skiftende årstider.

Jeg ejer denne lækre foundation fra IDUN Minerals, men den er desværre for lys til min hudtone. Et godt beautytip til at løse problemet er at have to foundations – en til om vinteren, og en til om sommeren – så kan du nemlig blande lidt af den mørkere “sommer-foundation” med den lyse “vinter-foundation”, og på den måde vil du altid kunne ramme en foundationfarve, som matcher din hudtone, på alle tidspunkter af året. Smart!

Skærmbillede 2016-02-24 kl. 14.03.31

Et andet beautytip er at påføre din foundation med en beautyblender frem for med f.eks. en makeup-pensel. Min erfaring er, at en makeup-pensel rykker for meget rundt på produktet og derfor ikke giver en jævn og dækkende overflade.

Hvorimod en beauty-blender gør det langt nemmere at påføre sin foundation flot og præcist i et jævnt og dækkende lag, og så det stadig ser naturligt ud. Det skyldes at du med en beautyblender dupper din foundation på, og på den måde bliver den lige præcis der, hvor du gerne vil have den. Jeg er fan!

Jeg anvender blandt andet denne svamp kaldet “Miracle Complxion Sponge” fra mærket Real Techniques. Den er særligt god, når den er dampet lidt. Nogle gange sprøjter jeg også noget af min MAC Fix Plus spray på, for at gøre den lidt mere fugtig.

Real Techniques laver også alle mulige andre lækre makeup pensler og børster. Dem kunne jeg også godt tænke mig nogle flere af. Det må komme på ønskelisten.

Skærmbillede-2014-10-02-kl.-19.21.07-e1422700772137

- Love, M

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>