Anbefaling // Specialiseret hudplejeolie Bio-Oil

IMG_7108

Skærmbillede 2014-06-21 kl. 09.13.01

Hej piger! I dag vil jeg anbefale et produkt, som jeg har anvendt de seneste par måneder. Produktet jeg taler om er Bio Oil – en specialiseret hudplejeolie, som er effektiv mod ujævne hudnuancer, strækmærker, ar samt dehydreret og aldrende hud.

Bio-Oil er nem og lækker at smøre i ansigtet og trænger hurtigt ind i huden. Hvis du har tør hud, vil jeg mene, at den er perfekt under makeup. Hvis du har tendens til at fedte i t-zonen, vil jeg råde dig til at anvende den inden du skal sove.

344764

Jeg kan personligt rigtig godt lide at smøre Bio-Oil i ansigtet om aftenen, efter jeg har renset min hud. På den måde får produktet lov til at arbejde i løbet af natten, og min hud bliver blød og fin til dagen efter.

Produktet kan købes i Matas – 60 ml til 119 kroner og 125 ml til 198 kroner. Jeg har selv 60 ml, som holder længe, fordi det kun er nødvendigt at anvende et par dråber af gangen.

Skærmbillede 2014-10-02 kl. 19.21.07

- Rigtig god weekend!

Love, Malene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>